Ga naar de inhoud
Huuropzegging
1

Opzegging

Vul het onderstaande huuropzeggingsformulier in. Let op: zeg de huur op minimaal een maand voor de dag dat u de sleutels inlevert. U mag iedere dag van de maand de huur opzeggen, maar de dag dat u de sleutels inlevert, moet een werkdag zijn. Die maand hebben we nodig om alles weer op tijd klaar te hebben voor de volgende huurder.

2

Bevestiging

U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging van de huuropzegging met alle verdere afspraken.

3

Voorcontrole

Een medewerker van onze aannemer komt bij u kijken en loopt met u de woning door. Hij zal u met bespreken welke werkzaamheden u eventueel moet uitvoeren.  Mocht tijdens de eindcontrole blijken dat de genoemde werkzaamheden niet zijn uitgevoerd dan worden kosten in rekening worden gebracht.

Zie rekening huurder bij mutatie 

4

Overname

U maakt de woning klaar voor de volgende huurder. Als er een nieuwe huurder bekend is, spreekt u af of u zaken in de woning wilt overdoen, bijvoorbeeld tapijt of gordijnen. Dit kan niet altijd, bijvoorbeeld als de woning verkocht of gerenoveerd gaat worden of als er om andere redenen (nog) geen nieuwe huurder is.

5

Eindcontrole

De medewerker van de aannemer komt weer bij u langs om te kijken of alles in orde is (zie voorcontrole).  De medewerker neemt dan de huissleutels van u in ontvangst. 

6

Eindafrekening

U krijgt van ons een eindafrekening. Als alles in orde is krijgt u daarbij uw waarborgsom terug. De kosten welke voor uw rekening komen zoals besproken bij de eindcontrole worden in de eindafrekening verrekend.

Mijn gegevens


Medehuurder
Nieuw adres / Correspondentiegegevens